Tuesday, April 20, 2010

boleh saya......tak nak pergi training tu?

menyampah ar aku.(wah, blm2 dah menyampah.)..x kuasa la aku nak pegi training ape ke nama tu...pedagogi..pedadogi..pedagogy..eihh...ha, training tu la.

1. main reason aku rs leceh sbb aku ni msh lagi BF kan zharif. leceh ar nnt, aku nak pam2, nak letak mana...klu ade esbok pon, otw blk jb da jadi ape ar susu tu kang. kecohh ar...

2. ok, mmg la kali ni pegi 5 org 1 centre.tp nye confirm2 la ms training tu nnt diorg divide by course. wah..keseorg'an la aku kang. ha, ni yg mals ni nak berkenalan2 lagi.ehh...jgn slh sangka, bukannye iols ni x mesra rakyat ye. sombong pon tidak ye.cuma malas weh nak melalui proses berkenalan2 ni. x suka ar situasi tu.hahahhha..dpt byg x? ok,sila bygkan skrg...

3. oh, tidak! mesti aku rindu2 an nnt kat bebdk 3 org tu...duhhhhhh...senget ar camni

49. aku mmg malas + x ber motivate sbnrnye pon nak training mayning ni. ngehehehehheh....

er, ade bebrp solution yg aku dah pikirkan utk setelkan mslh motivasi aku tu nnt.

1. aku angkut mak ngan si kacak ikut skali.ye ar kan..nnt aku training, si kacak blh stay ngn mak aku kat hotel

2. aku angkut mak aku + si kacak + daddy si kacak.ahahahahhaha....

3. angkut mak aku+si kacak+daddy si kacak+sara...wahhh!!

4. angkut mak+si kacak+daddy si kacak+sara+sofea. hahahahhahaha...lg pueh hati kan.canggih x idea pemikiran aku?

haizzzz...we'll see how la.... :( x seronok ar camni

No comments:

Post a Comment